۷ راهکار تبدیل تخت خانگی به تخت بیمار

بهترین نوع تخت برای سالمندان و بیماران ، استفاده از تخت خواب های بیمارستانی می باشد . تخت خواب های بیمارستانی در انواع و اقسام مختلف در بازار موجود می باشد که از انواع آن به تخت های بیمارستانی مکانیکی و یا تختهای بیمار برقی می توان اشاره کرد . تخت بیمار اعم از برقی و یا مکانیکی به تخت خواب های یک شکن ، دو شکن و سه شکن با قابلیت تنظیم ارتفاع  تقسیم می شوند . تهیه این تخت ها برای بیمار دارای هزینه هایی سنگین می باشد علاوه بر آن که پس از بهبودی و پایان دوران بیماری و یا سالمندی به عنوان یک کالای بی مصرف و بلا استفاده می تواند فضای زیادی از خانه شما را اشغال کند.

اگر شما در منزل خود از شخصی مراقبت می کنید که دارای بیماری روانی و یا آلزایمر می باشد و امکان آ ن می رود که در طول روز و بالاخص در هنگام شب از روی تخت پایین آمده و مرتکب اعمالی خطرناک شود که سلامتی خود و اطرافیان را به خطر اندازد ما استفاده از محافظ کنار تخت (بد ساید )را پیشنهاد می کنیم . شما می توانید تخت را از سه طرف به وسیله دیوار محصور کرده و از طرف دیگر به وسیله قرار دادن دو یا سه محافظ کنار تختی از پایین آمدن شخص از روی تخت جلوگیری کنید  محافظ های کنار تخت بیمار نیازی به نصب کردن ندارد شما برای نصب محافظ تخت سالمند کافیست تا تشک را بلند کرده و قاعده افقی حدودا ۷۸ سانتیمتری محافظ تخت را در زیر تشک قرار دهید . شکل هندسیL شکل محافظ کنار تخت به تنهایی تعادل کافی جهت ایستادن بدون نیاز به نصب را ایجاد می کند همچنین قرار گرفتن وزن تشک و شخص بیمار خوابیده بر روی تخت نیز مانع از تکان خوردن و افتادن محافظ کنار تخت خواهد شد .

خرید و تهیه تخت های بیمارستانی برای تمامی سالمندان و بیماران توصیه نمی شود . اگر شرایط بیمار شما بسیار حاد می باشد و یا اینکه از شرایط جسمانی و بیماری خاصی رنج می برد و یا اینکه دارای وزن سنگینی می باشد پیشنهاد ما استفاده از تخت خواب های بیمارستانی می باشد . همچنین شرایط جسمانی فرد مراقب و یا پرستار سالمند نیز در انتخاب تخت برای بیمار می تواند بسیار حائز اهمیت باشد . ولی در شرایط که دوران بیماری کوتاه بوده و پس از طی آن ، شرایط بهبودی حاصل می شود و یا اینکه امید به زندگی بیمار و یا سالمند بسیار کم رنگ بوده و در اصطلاح بیمار از طرف پزشکان جواب شده اند پیشنهاد ما تبدیل تخت خواب سالمند به یک تخت خواب بیمارستانی می باشد .

خصوصیات تخت های بیمارستانی :

۱-  وجود بد ساید در دو طرف تخت می باشد که از افتادن بیمار از روی تخت خواب جلوگیری می کند  .

۲- برای جایگزین کردن بدساید  تخت های بیمارستانی ، استفاده از محافظ های فلزی کنار تخت بیمار را پیشنهاد می کنیم .

۳-معمولا  محافظ های فلزی کنار تخت در دو ارتفاع ۴۵ و ۵۵ سانتیمتری تولید می شود .

۴- اگر ارتفاع تشک تخت شما تا ۱۵ سانتیمتر باشد ما استفاده از محافظ کنار تخت با ارتفاع ۴۵ سانتیمتری را پیشنهاد می کنیم و اگر ارتفاع تشک تخت بیمار بین ۱۵ تا ۳۰ سانتیمتر باشد ، استفاده از محافظ کنار تخت ۵۵ سانتیمتری پیشنهاد می شود .

۵- استفاده از محافظ کنار تخت بیمار به شخص سالمند کمک می کند تا همانند یک دستگیره محکم از ان استفاده کرده ، بسیارآسان تر بنشیند و راحتر دراز بکشد .

۶-  این گارد کنار تختی مانع از افتادن بیمار در حین خواب از روی تخت خواب می گردد .

۷- بلند شدن و قابل تنظیم بودن قسمت بالا تنه تخت می باشد.

یکی از مهم ترین خصوصیات تخت های بیمارستانی ، بلند شدن و قابل تنظیم بودن قسمت بالا تنه تخت می باشد که به وسیله ان می توان وضعیت بدن بیمار را جهت خوراندن دارو و یا غذا از حالت خوابیده به  صورت نشسته در آورد . برای جایگزین کردن این مزیت ما استفاده از پشتی تکیه گاه قابل تنظیم تخت بیمار را به شما پیشنهاد می کنیم . پشتی تخت بیمار یک وسیله کاملا پرتابل و سبک می باشد که به شما کمک می کند تا هر زمان که نیاز بود از آن در قسمت پشت بیمار بهره برده و بیمار را بدون استفاده از بالش و پتو و تحمل مشقت زیاد ، به آسانی به صورت نشسته در آورید.پشتی تکیه گاه تخت بیمار قابلیت تحمل وزن بالا داشته و به شما این امکان را می دهد تا پشتی را در سه حالت متفاوت تنظیم کنید تا راحتی بیشتری را به شخص سالمند هدیه کنید .

شرکت پیشگامان طب اقاقیا باتغییر تخت های خانگی به تختهای بیمارستانی در خدمت عموم همشهریان محترم میباشد .

تلفن همراه : ۰۹۱۲۵۴۶۷۱۴۲

Image: 

آدرس :تهران جنوب به شمال اتوبان نواب قبل از پل کمیل ساختمان کالای پزشکی ایران (اقاقیا)واحد ۱۲۲

شرکت پیشگامان طب اقاقیا

 

تلفن همراه:  , ۰۹۱۲۵۴۶۷۱۴۲

ایمیل: ptaghaghia@gmail.com

وب سایت: www.ptaghaghia.ir